Hej!

Då är julen över för i år och katterna fick en Cat it senses play circuit som dom är tokförälskade i. Jag själv fick 2 stora kassar med saker från IKEA, flyttar ju till eget den 1 mars! :)  Blev en 1:a på 35kvm nära centrum, helt otroligt att jag fixat både jobb och lägenhet inom loppet av 2 veckor! Har även inhandlat soffa, fotpall, säng, barbord med stolar - riktigt kul att få det som man vill redan från början. Kenai och Milo får även en balkong som jag tänkt näta in runt april/maj så de kan spendera alla vackra sommardagar med att titta på brandbilar och all trafik som är utanför.

I slutet av november var vi även på utställning (Birkas) och det kunde verkligen inte gå bättre för mina herrar, så nedrans stolt! Milo blev Ex1, BIV och NOM på lördagen, det är så ovanligt att det blir BIV hos snöbengalerna men han lyckades slå 2 juniorhonor *wiee!!*
Kenai blev Ex2 efter snyggingen Lipton som även plocka hem BIVet, det är lika kul när en vän vinner! 

På söndagen ställdes alla bengaler hos samma domare (Anna Wilczek) och både Milo och Kenai fick Ex1, Kenai fick BIV och i nomineringen stod Kenai, Milo och vackra Draken. Det var så otroligt spännande att stå där och se vem Anna ville rösta fram till panelen och till slut blev det Kenai!! *wiee!!* 

I finalen på lördag blev Milo tyvärr slagen men fick rösten av sin domare och på söndagen så blev det utslagsröst mellan Kenai och en fin britt, tyvärr fick även Kenai se sig slagen men man var så otroligt stolt över de 2 röster han fick!

Snart är det nyår och då väntas flera spännande utställningar, första helgen i januari siktar vi in oss på Fräsets utställning i Rasbo, Uppsala och killarna ställs nu som juniorer, oj oj oj!! :)

Hoppas ni alla haft en god jul och får ett gott nytt år!! 

25 dec 2012